Hoteli

homehotel
Hoteli ynë me nje kapacitet komod prej 50 shtreterish te pajisur me televizore dhe kondicionere ndodhet brenda kompleksit ne mes te gjelberimit te palmave. Cilesia e sherbimit...

Restorant

homesalla
Restoranti yne ka nje kapacitet sherbimi per 300 persona. Guzhina jone ben qe klientet te shijojne mrekullite e gatimit te produkteve tradicionale shqiptare dhe te guzhinave nderkombetare...

Sauna

Sauna
Në kompleksin tonë ofrohen shërbimet e terapisë së saunave nëpëermjet dy sallave me kapacitet 12 persona, gjithnjë duke u mbikqyrur nga personeli mjekësor i specializuar...

Palestra

Palestra
Qëndra jonë e fitness-it ofron një linjë të plotë të pajisjeve dhe hapesirave te mjaftueshme per te mbajtur trupin tuaj ne forme. Pajisjet e palestrave tona jane fjala e fundit e teknologjisë së fitness-it...

Rezervo dhomen tende TANI

Rezervoni dhomen tuaj ne El'Don Park nepermjet internetit

Duke filluar nga

20/nata

  • Mengjesi i perfshire
  • Sherbim dhome
  • Parkim
  • Wireless FALAS
  • Ajer i Kondicionuar